Menü

Üdvözlünk a HYPNOTIC Digital Art Stúdió oldalán!

Akár a családi fotóalbumot szeretnéd gyarapítani felejthetetlen pillanatokkal, akár a vállalkozásod grafikai feladataira keresel profi stúdiót, biztos lehetsz benne, hogy az igényeid szerinti, lehető legmagasabb színvonalú megoldásokat nyújtjuk. A honlapon található referenciamunkákon túl szívesen veszünk részt az elsőre extrémnek tűnő feladatok megoldásában is.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

FOTÓZÁS GRAFIKAI MUNKÁK
Családi portré-, kreatív- és eseményfotózás
Esküvőfotózás
Párfotózás (e-session)
Termékfotózás
Külső és belső épületfotózás
Állatfotózás
Honlapkészítés (grafikai terv és kivitelezés)
Kis- és nagyarculat (logó, névjegy, levélpapír, webes megjelenés stb.)
Prospektus-, szórólaptervezés
Könyvborító
Lemezborító
Csomagolástervezés (pl.: élelmiszer, ékszer, különleges alakú termékek csomagolása)


STÚDIÓNK KÉT VEZETŐJE:

Tóth Zoltán – vezető fotós és grafikus

Tóth Zoltán

Középiskolás korom óta foglalkozom fotózással, ekkor jelentek meg az első zsebpénzből is kigazdálkodható, belépő digitális fényképezőgépek. Ezzel párhuzamosan beleástam magam a grafikai és képszerkesztő programok elsajátításába is. Főiskolai gyakorlatomat a MetroPol napilapnál töltöttem sajtófotósként. Ezután évekig marketingesként dolgoztam egy ékszerekkel foglalkozó hazai nagyvállalatnál, ahol mind fotós, mind grafikai tudásomat a legújabb trendeknek megfelelően bővíthettem. Jelenleg a HYPNOTIC Digital Art Stúdió kreatív igazgatójaként célom, hogy kreatív módon valóra váltsam megrendelőim elképzeléseit.

Mészáros Eleonóra – fotós, az iroda lelke

Mészáros Eleonóra

A HYPNOTIC Digital Art Stúdió ügyvezetőjeként a határidők és a minőség őre 🙂 vagyok. Közgazdasági diplomám megszerzése után a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában kezdtem pályafutásomat, így biztos lehetsz benne, hogy a védjegyek és más oltalmak világában is iránymutatást kapsz nálunk, ha vállalkozásod grafikai munkáit ránk bízod. A gyerekkori sítáborok eldobható fényképezőgépeit mára komolyabb felszerelésre cseréltem. A családi- és gyermekfotózások állnak hozzám a legközelebb, örülök, ha láthatom, hogy egy-egy visszatérő család hogyan gyarapszik évről évre.